Bruschette met zoete aardappel en gorgonzola
20 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de zoete aardappelblokjes in 10-15 minuten bruin en gaar. Rooster intussen de sneden brood in de broodrooster of grillpan goudbruin en krokant.
- Leg het brood op een presenteerschaal en wrijf met het snijvlak van de knoflook stevig over de nog warme bovenkant.
- Verdeel de zoete aardappelblokjes, gorgonzola en rucola erover. Besprenkel de bruschette eventueel met wat extra olijfolie en bestrooi met peper naar smaak.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 570 kcal
- 33 g vet waarvan 11 g verzadigd
- 50 g koolhydraten
- 15 g eiwit
- 7 g vezels
- 2,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen